As every year, we bring oriental magic to you!!!! The best teachers, the best dancers, the greatest gala shows!!!! This year, it will be a special edition, to celebrate 10 years anniversary of our studio!!!!! We will unite the elegance of Czech Republic, the passion of Spain, the power of Serbia and the fire of Egypt!!!!!

Be with us!!! 21-23 november 2014!!! Belgrade (Serbia)!!!!!

Our master teachers:  Tito Seif (Egypt), Salima (Spain), Katka Krejcova (Czech Republic) and Leila (Serbia)!

Workshops, gala shows, international competition, party time!!!! All in one! ARE YOU READY FOR TRUE MAGIC???? :-)))))

Skola orijentalnog plesa "Leila" i ove sezone poziva sve ljubitelje muzike i pokreta, na druzenje i zabavu kroz casove plesa.

Pridruzite se nasoj veseloj, "belly" porodici, koja nece biti samo mesto gde cete nauciti da plesete, vec i mesto gde cete zaboravti na probleme, pobeci od svakodnevne monotonije, sklopiti nova prijateljstva, gde cete se opustiti i uzivati! A sve to uz zvuke orijentalne muzike! Ima li sta lepse? :-)

Leila sa velikim uspehom prenosi znanje od 2004. godine i sa ponosom istice da deo grupe koji je jos tada, pre skoro pune decenije krenuo na prvi odrzani cas, i dalje sa velikim entuzijazmom redovno dolazi na probe i konstantno razvija i unapredjuje svoje plesno umece.

Ako nekada pomislite da ste sve naucili...zastanite i razmislite jos jednom, jer sigurno niste! Ovaj ples nudi toliko bogatstvo i raskos pokreta, kombinacija, stilova, nacina interpretacije i ispoljavanja sopstvene licnosti, na nivoima kojih sasvim sigurno niste ni bili svesni!

Toliko bih mogla da vam pricam o plesu, da to na ovu stranicu ne bi moglo da stane.Zato vas sve pozivam da nam se pridruzite i sami dozivite taj neverovatni osecaj koji vam ovaj ples pruza, da cujete price, razmenite iskustva, steknete prijatelje, da se zajedno smejemo, radujemo i napredujemo, da naucite da volite sebe i svoje telo!

Prethodno iskustvo, godine, kao ni fizicke predispozicije nisu bitni..Bitna je samo volja, ljubav i veliki osmeh!

Mozete se prijaviti za potpuno novu pocetnu grupu, ukoliko nikada pre niste plesali ili ukoliko zelite da svoje znanje obnovite i dopunite, ali se isto tako mozete prijaviti i ako ste ranije vec plesali, pa cemo zajedno videti u koji nivo cete se najlakse uklopiti.U nasem studiu postoje grupe na svim nivoima..od pocetnog do naprednog.

Casovi se odrzavaju dva puta nedeljno, po sat vremena!

Za tacne prijave, tacne termine, lokaciju i sve ostale detalje koji bi vas mogli zanimati, budite slobodni da nas kontaktirate:  putem kontakt stranice na sajtu, putem emaila: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ili telefonom 063-8941025!

Mozete nas pratiti i na facebook grupi "LEILA" ORIENTAL DANCE STUDIO.

UPIS JE U TOKU!
Dobrodosli!

Vasa Leila

oriental-love

ORIENTAL LOVE IS COMING BACK TO BELGRADE!!!!!!

MARK YOU AGENDAS!! 30/31 MARCH 2013!!

IT WILL BE A WEEKEND FULL OF PASSION, JOY AND PURE LOVE FOR THE DANCE!!!!!

5 workshops, 11.5hours of pure joy!

event_poster1

Leila will organise a full night performace night "From Leila with love", on sunday 18.11.2012.

event_poster2

Leila will have the pleasure to host one of the most famous master teachers in the world - AZIZA (USA/Canada) in november 2012!

Skola orijentalnog (trbusnog) plesa "Leila" poziva sve ljubitelje muzike i pokreta na druzenje i zabavu, kroz casove plesa!

Pridruzite se nasoj veseloj "belly" porodici, koja nece biti samo mesto gde cete nauciti da plesete, vec i mesto gde cete zaboraviti na probleme, pobeci od svakodnevne monotonije, sklopiti nova prijateljstva, gde cete se smejati i uzivati!A sve to uz zvuke orijentalne muzike! Ima li ste lepse? :-)